Javna ustanova za kulturu i obrazovanje Kakanj poziva građane Kaknja i građane drugih općina i gradova na “Talent show 2015” – finale za kandidate starije od 14 godina koje će se održati u četvrtak, 14.5. 2015. godine, u 19:30 sati, u Domu kulture Kakanj.

U finale su se plasirali Đino Nerma, Tokalić Ervin, Deskaj Denis, Aldin Kordić, Alma Fazlić, Huduti Ilma, Smajić Emir, Penjić Almin, Džejna Sarajlić, Kevilj Ajla, Ilda Đokić, Silajdžić Ajla, Mujić Aida i Adna Ramić .

Ova noć će biti posebna po mnogo čemu. Kao posebni gosti nastupit će Naida Bešlagić i Belma Karšić (učesnice regionalnog muzičkog takmičenja „Zvezde granda“), Break dance plesna grupa iz Sarajeva, te Emina Bajtarević (prošlogodišnja pobjednica „Talent show-a“) sa bendom.

Bit će upriličena i specijalna promocija spota nove Denialove pjesme „Godine prolaze koji je snimljen u Domu kulture u Kaknju.

Članovi žirija će biti Mirza Mušija , Naida Bešlagić i Arnes Bajramović.

Sponzori “Talent showa 2015” su Općina Kakanj, Zeničko-dobojski kanton, Tvornica cementa Kakanj, Nova trgovina-S, Optički Studio Bjelopoljak, IK banka, Trgošped i ADS marketi.

Medijski pokrovitelji su NTV IC Kakanj, Radio Kakanj, te kakanjski portali Kakanj-X, Kakanj Live i Kaportal.

Voditelj programa je kakanjski glumac Mirza Bajramović.

Karte su u prodaji po cijeni od 3 KM.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -AB Petrol d.o.o. Kakanj