Svjedočenja o slučaju incensta između majke i sina u Hrvatskoj: Žena je oči držala zatvorenima

Slučaj incesta između majke i sina završio je optužnicom kojom se za sina traže četiri mjeseca bezuslovnog zatvora, a majka bi svoju četvoromesečnu kaznu odslužila dobrotvornim radom, pisao je Večernji list.

Majka je navela da se ne sjeća da je spavala sa sinom. Sjeća se samo ono što je rođak govorio – da ju je sin uzeo i odnjeo u drugu prostoriju, da je bila gola i imala se*s. Muž to, napomenula je, nije vidio jer je spavao.

Čak četiri svjedoka saglasna su da su svjedočili se*sualnom odnosu majke i sina. Jedan od njih je tokom istrage rekao da je vidio mladića kako leži na majci koja je ležala na leđima sa spuštenim gaćicama do koljena. Primjetio je da je bila u alkoholnom stanju, ali po njegovu mišljenju polni odnos bio je dobrovoljan.

“Hej, dođi da vidiš kako ti sin se*sa ženu”, rekao mu je. Kad je došao u dnevni boravak, imao je šta da vidi: sin i supruga u se*sualnom klinču na kauču.

“Žena je za to vrijeme imala zatvorene oči, pa mislim da je spavala. Vikao sam na njih pa su skočili”, ispričao je muž i otac.

Majka ima devetero djece

Drugi svjedok se sjeća da je brat optuženom vikao: “Šta si to učinio?”

Po selu pokraj Čakovca se pričalo da unazad pet, šest mjeseci imaju dobrovolje polne odnose.

Sin ima završenih šest razreda osnovne škole, nezaposlen je i bez primanja i već osuđivan.

Možda vam se svidi

Leave A Reply