Svećenik bježao od fatalne Saške: “Ja sam ga zvala, nije se osvrtao”

U Osnovnom sudu u Doboju u petak je nastavljeno suđenje u slučaju iznude novca troje mladih ljudi iz Modriče od katoličkog svećenika I. K.

Mada nije bila pozvana pred zgradu suda došla je i Saška Kovačević (22) koja je priznala krivično djelo i nagodila se s tužilaštvom na temelju čega je osuđena na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine.

Nešto prije 12 sati pred sud je došao i svećenik, ali kada je na drugoj strani ceste vidio Sašku, okrenuo se i telefonirajući se uputio prema zgradi policije koja se nalazi u blizini. Saška je prešla ulicu i krenula za njim, ali on je ubrzao korak, očito je bilo da bježi od djevojke koja ga je pokušavala stići.

– Pozvala sam ga dva puta po imenu, ali se on nije osvrtao. Htjela sam porazgovarati s njim – rekla je Saška.

Svećenik je ušao u zgradu policije odakle su ga tajnim hodnicima proveli u sud gdje se pojavio pred sutkinjom Vesnom Mikerević. Na isti način je napustio zgradu suda ponovo izbjegavši susret da Saškom.

Saška Kovačević u petak u Doboj nije došla kao fatalna crnka, već kao crvenokosa.

– Malo sam promijenila svoj imidž, ali to mi nije pomoglo da me svećenik ne prepozna, jer je on i dalje ludo zaljubljen u mene i sve ovo što je uradio to je zbog ljubomore kada je saznao za moju vezu s Vasiljevićem s kojim više nemam ništa – rekla je Saška Kovačević.

Možda vam se svidi

Leave A Reply