Svečano otvorena nova poslovnica Alma Ras u Kaknju

0

Poznati proizvođač donjeg rublja i spavaćeg programa – Alma Ras u četvrtak, 5. oktobra otvorio je novu poslovnicu u Kaknju!

U ugodnom druženju uz slastice kojem je prisustvovao veći broj građana otvorena je nova poslovnica ovog poznatog brenda.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

“Drago mi je da danas dolazim u grad koji ima strahovit uspon, drago mi je da ovoliko napredujete. Mi ćemo učiniti sve da vas  i vaših ljudi zaposlimo što u Visokom a možda i ovdje u Kaknju.”, izjavio je na otvaranju radnje izvršni direktor kompanije Alma Ras, Rasim Memagić.

Na svečanosti otvaranja kompanija “Alma Ras” donirala je 3.000 KM u svrhu podrške razvoju kakanjskog sporta, dok su za prvih 50 kupaca bili obezbijeđeni vrijedni pokloni.

Ako tražite kvalitetan kupaći kostim, pidžamu, donji veš, peškire…onda je ova radnja pravo mjesto za vas!

Svečano otvorena nova poslovnica Alma Ras u Kaknju

Posted by Kakanj-X.com on Thursday, 5 October 2017

Kompanija Alma Ras osnovana je u Olovu prije osamnaest godina, simbolično na Dan žena i od tada važi za nezaobilazno mjesto ljubitelja kvalitetnog finog donjeg veša i spavaćeg programa.

Proteklih godina Alma Ras bilježi konstantan rast i razvoj – od male, porodične radionice do jedne od najpoznatijih firmi u BiH, sa širokom distributivnom mrežom kroz veleprodaju, ali i vlastite maloprodajne filijale širom BiH.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10155518057951005.1073742123.243539801004&type=1&l=ea4e1abf9f

 

Pored bh. tržišta svoje proizvode plasira kako na regionalnom tako i na evropskom tržištu, počevši od Crne Gore, Makedonije, Kosova, pa sve do Slovenije i Danske.

Veća potražnja iziskuje i dodatne proizvodne kapacitete, te je 2014. godina, pored postojećih pogona u Olovu, Varešu i Srebrenici donijela još jedan, onaj u Visokom.

Jedna od ključnih politika poslovanja je briga o zadovoljstvu radnika, ali i kupaca. Svoju poziciju stvarala je isključivo zahvaljujući visokom stepenu kvalitete i prepoznatljivom imidžu tj. odabirom najboljih, visokovrijednih, prirodnih materijala kao i praćenjem svjetskih modnih trendova prilagođenim potrebama domaćeg kupca. Ono što uvijek nanovo inspiriše kreativni tim jeste – ŽENA.

Situacije u kojima se žene svakodnevno nalaze, poput snenog ispijanja kafe u omiljenoj pidžami ili pripremanja za posao i izlazak u neodoljivom i udobnom donjem vešu koje će istaknuti njihovu ženstvenost, nadahnuće su za izradu udobnih modela od najfinijih materijala, jer ponekad vaš izgled zapravo odražava ono što nosite i osjećate direktno na svojoj koži.

Besprijekorno umijeće krojenja, predstavljeno kroz vrlo tradicionalnu formu, povezuje se s neformalnim, novim i modernim razmišljanjima.