Sve spremno za spektakl Dine Merlina u Areni Zenica


Biti će ovo prvi koncert Dine Merlina u okviru svjetske turneje “Hotel Nacional” u Bosni i Hercegovini nakon spektakla na Koševu pred više od 70.000 ljudi u julu prošle godine.  Merlin i njegov bend će publici u Zenici prirediti izvrstan show sa posebnom produkcijom i repertoarom.

Organizator se pobrinuo da osigura sve potrebne tehničke i sigurnosne uvjete kako bi događaj protekao u najboljem redu, a s tim u vezi izdate su i upute za posjetioce koncerta.

  • Ulazi u Arenu se otvaraju od 17.30, a početak koncerta je u 20.00.
  • Mole se posjetioci da prate jasno označene pravce kretanja i ulaze. Posjetioci na koncert ulaze isključivo na ulaz označen na njihovoj ulaznici, s obzirom da je svaka tribina podijeljena u više sektora. 
  • Organizator podsjeća da su sjedišta na svim tribinama numerisana te da će u svakom sektoru hostese posjetiocima pomoći da pronađu svoje mjesto.
  • Posjetioci sa ulaznicama Tribina i Parter u Arenu ulaze sa glavnog ulaza koji se nalazi na južnoj strani (jug).
  • Posjetioci sa VIP Backstage i Fan Pit ulaznicama koriste Ekonomski ulaz s istočne strane (istok), dok posjetioci s ulaznicama VIP Tribina ulaze na VIP ulaz s istočne strane. 
  • Posjetioci sa ulaznicama VIP Backstage i VIP Tribina imaju obezbijeđen parking na visokoj platformi pored Arene. 
  • Za autobuse i posjetioce koji dolaze autom omogućen je parking na lokaciji Kamberovića polje.

JK 005
Iz ljubavi prema domaćem

Corn Flips i Bingo su ponovo pripremili limitiranu količinu Gold Chipsa s potpisom Dine Merlina, koji će se moći kupiti u Areni Zenica kao ekskluzivni snack proizvod koncerta. U Areni će također biti prodajna mjesta za kupovinu T-shirts sa stihovima Dine Merlina iz Magazine kolekcije Dino Merlin Official Merchandise. Pored kompanija Bingo i Corn Flips, partneri ovog spektakla su i kompanije: Coca Cola, Granoff, Wiener Osiguranje, Samas, Natuzzi, A2B te Slatko i slano, koje su također doprinijele realizaciji ovog projekta”.

Možda vam se svidi

Leave A Reply