SVE JE LAŽ: Nađa je zdrava, a Gile ne prodaje nekretnine. Sve je izmišljotina

0

Srbijanski senzacionalistički portal kurir.info je objavio još jednu u nizu senzacionalističkih vijesti. Meta je još jednom bio Kakanjac Amar Jašarspahić Gile o kojem se vrlo često izmišljaju priče zarad čitanosti.

I ovaj put se išlo u krajnost, pa su tako naveli da je Amarova majka Nađa jako bolesna i da joj je u Turskoj izvršena transplantacija bubrega, koja košta 50.000 eura, pa će zbog toga pjevač nekretninu u Beogradu otuđiti za određenu sumu

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

“Amar Gile Jašarspahić (24) prodaje svoj stan u Beogradu, koji je dobio na poklon od „Grand produkcije“ za osvojeno prvo mjesto u takmičenju „Zvezde Granda“ kako bi sakupio novac za liječenje majke Nađe (44).”- stoji u kurirovom tekstu.

Napisano je tu još mnogo neistine, a kako obično biva, brojni portali su prenijeli informaciju bez preispitivanja prave istine.

Kakanj-x je kontaktirao Amarovog oca Senada Jašarspahića i upitao o svemu napisanom. Amarov otac, inače skroman i iskren čovjek, kratko je za kakanj-x prokomentarisao da je to sve izmišljotina i laž.

Kakanj-x također saznaje iz pouzdanog izvora da će Amar Jašarspahić nakon povratka sa američke turneje, pokrenuti nekoliko tužbi prema medijima koji izmišljaju priče o njemu i njegovoj karijeri.

kakanj-x