Supruga Aca Pejovića skinuta sa aparata

Biljana Pejović je van životne opasnosti. Ona je počela je da komunicira sa ljekarima, ali i sa suprugom, koji je uz nju.

Biljana je skinuta sa aparata i vidi se boljitak, međutim, zbog ozbiljnosti samog hirurškog zahvata i dijagnoze, oporavak će trajati dugo. Iako je van životne opasnosti, i dalje postoji mogućnost da se stvari promjene.

ćNišta nije izvjesno. Njeno stanje se prati iz minuta u minut – kažu za „Blic“ zaposleni u Kliničkom centru. Dobra vijest je da je poslije operacije aneurizme supruga Ace Pejovića u stabilnom stanju i da je skinuta sa aparata. Svejsna je, osmjehnula se, počela je da priča i komunicira.

– Zbog opasnosti od gripa nisu dozvoljene posjete, ali ljekari nekad nakratko prošvercuju Acu da malo bude uz suprugu tako što mu daju bijeli mantil i masku za lice. On ovo teško podnosi i ne može da se pomiri sa mogućnošću da možda neće uspjeti da se potpuno oporavi – priča sagovornik Blic-a..

Ona bi u ponedjeljak, uz saglasnost ljekara i ako joj stanje ostane stabilno, trebalo da bude prebačena na odjeljenje neurologije, gdje bi bila zadržana najmanje nedjelju dana. Konačnu odluku će donijeti konzilijum ljekara Neurohirurške klinike odjeljenja D Kliničkog centra Srbije, gdje je Biljana primljena na liječenje, piše Alo.rs.

Možda vam se svidi

Comments are closed.