Student iz Livna: U afektu sam bacio kamen na Borjanu Krišto zbog svega što proživljavamo

Dvadesetšestogodišnji student iz Livna Frano Krišto kaže da nema nikakvih političkih motiva u incidentu koji je imao s Borjanom Krišto, te da je to učinio u afektu zbog svega što proživljava on i omladina Livna.

Ističe da je Krišto gađao s dva manja kamena, da je jedan ostao izvan dvorišta, a za drugi nije siguran je li uopće i upao u dvorište u kojem je bila Borjana. Tvrdi da ju nijedan nije pogodio, te da mu nije ni bila namjera pogoditi je ili ozlijediti. Dodaje da se tu nije radilo o četiri stijene, kako se navodi, nego o dva kamena i da mu je sada žao zbog načina na koji je reagirao, javlja Dnevni list.

Krištini roditelji hljeb zarađuju u Njemačkoj.

„Otac je hrvatski branitelj, kojeg su godinama zavlačili za posao, te je bio prisiljen raditi u Hrvatskoj i Njemačkoj kako bi prehranio obitelj. Naposljetku su za njim otišli majka i dva brata, a sestra i ja smo ostali radi školovanja i akademskih obaveza“, priča ovaj mladić  koji je i sam trenutačno nezaposlen i radi honorarne poslove.

Nije politički napad

Ističe da je laž da se radilo o političkom napadu.

„Nisam bio politički motiviran, to je notorna laž koju je izgovorila gospođa Borjana Krišto, ali budući da nas kao narod lažu posljednjih 25 godina, to me nimalo ne čudi. Ovaj nemili događaj u kojem sam sudjelovao je isključivo rezultat trenutka slabosti i afekta. Jednostavno više ne mogu trpjeti ovakvo stanje u svome voljenom Livnu. Iako mi je žao zbog načina na koji sam to napravio, budući da me roditelji nisu tako odgajali, imao sam najmanje 100.000 razloga da to napravim“, kaže mladi Livnjak.

Možda vam se svidi

Leave A Reply