“Što ubi jadnu djevojku?!” – Facebook profil dželata obiluje prijetećim porukama

Dok se prijatelji Violete Jošić (19), dan nakon što ju je bivši dečko brutalno ubio nožem, opraštaju od nje putem društvenih mreža, profil Dušana Petronijevića, njenog dželata, obiluje prijetećim porukama, psovkama i uvrijedljivim komentarima.

Violeta je oko 7 sati stigla iz noćne smjene i tek što je ušla u svoju sobu sačekao je pakao – njen bivši dečko, Dušan Petronijević, koji nije htio da se pomiri sa tim da ga je ostavila, pojavio se pred njom sa nožem i odmah krvnički nasrnuo, nanoseći joj više desetina uboda svuda po tijelu.

Violetin otac je, čuvši krike i zapomaganje, utrčao u sobu i zatekao scenu kao iz horor filmova. Njegova jedinica ležala je teško povrijeđena, dok je Dušan kraj nje stajao sa krvavim nožem. Odmah su krenuli ka ljekaru ali je Violeta izdahnula na putu do lokalne medicinske ustanove.

– Zbogom seko, nedostajat ćeš mi – napisao je Violetin brat uz njenu fotografiju.

A zatim su se ređale poruke: “Mali anđele, pronađi mir pod nekim drugim suncem”, “Tuga, ode mlad život”, a među njima mogu se pronaći i komentari ogorčenih korisnika, koji naslućuju da će Dušan poslije nekoliko godina izaći iz zatvora.

S druge strane, gotovo istovremeno, profil uhapšenog Dušana preplavili su osuđujući komentari, prijeteće poruke, psovke i slično.

Što ubi tu jadnu djevojku, gori u paklu ološu – napisao je jedan razjareni korisnik, dok je jedna korisnica dodala da mu treba presuditi smrtnom kaznom.

Podsjećanja radi, Violeta i Dušan su svoju romansu započeli prije oko godinu dana. U septembru ga je Violeta ostavila, navodno zbog jedne ljubomorne scene koju joj je priredio i tada je za nju počeo pakao, a nekoliko sati prije ubistva na društvenim mrežama objavio je oko 200 njenih fotografija.

I u danima koji su prethodili ubistvu pravio je probleme. Najprije je u petak, automobilom divljao po Koceljevi i prilikom toga oštetio tri automobila. Policija ga je odmah po dolasku na teren testirala na alkohol i utvrđeno je da je imao 0.53 promila alkohola u krvi.

Možda vam se svidi

Leave A Reply