Što je VLAST GORA, treba imati više talenta da zapaziš sreću, ona je nasljedna i može se ostaviti testamentom

Glumac Milan Lane Gutović izjavio je da što je vlast gora, to je potrebno više talenta da se zapazi sreća kao i da u ovim uslovima treba imati posebnog sluha za sreću, kao za pjesmu ili igru.

“Treba biti posebno talentovan, pa u zlatnom dobu sreću primetiti. Što je vlast gora to ti treba više talenta da sreću zapaziš i zato u ovim uslovima treba imati posebnog sluha za sreću kao za pesmu ili igru. Zbog toga mislim da je sreća nasledna i može da se ostavi testamentom generacijama koje dolaze… ako dolaze, a ne odlaze”, rekao je on u intervjuu za list Politika.

Milan Lane Gutović igraće u predstavi “Putujuće pozorište Šopalović” u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a na pitanje da li postoji vreme u kome bi pozorišne predstave bilo neetično igrati, rekao je da nije siguran da postoji vreme u kome je pozorište nepotrebno, ali da postoji vreme u kome je neetično.

“U vremenu slobode pozorište je nužno, a tek u vreme tiranije i diktature postavlja se pitanje pozorišne neetičnosti jer je sama diktatura i tiranija neetična”, rekao je Gutović.

 

 

(Kakanj-X / Film i TV – (KX) )

Leave A Reply