Stanivuković s nepoznate lokacije: Ne mogu dobiti Davora, brinem se, ne znam kako ga nema

– Moj cilj je da izgradimo novi, bolji sistem, da natjeramo institucije da rade. Ja nisam foler. Postavljam pitanje, gdje je Davor, što hapsite mlade ljude…

PU Banja Luka raspisala je potjernicu za zastupnikom PDP-a u Narodnoj skupštini RS Draškom Stanivukovićem.

Ovu vijest mladi poslanik u Narodnoj skupštini RS dočekao je tokom obraćanja javnosti s nepoznate lokacije, piše Avaz.ba.

– Čuj raspisali potjernicu? Nisam u svojoj kući niti ću biti večeras, a njima ću doći kad mi se bude dalo. Nemam vremena, ministre, zauzet sam, pričam s narodom. To je prkos, ponos, dostojanstvo – poručio je Stanivuković.

Kako je poručio tokom obraćanja uživo na Facebooku s nepoznate lokacije, bori se na način na koji može te dodao da ima uvjete da se ne bori.

– Moj cilj je da izgradimo novi, bolji sistem, da natjeramo institucije da rade. Ja nisam foler. Postavljam pitanje, gdje je Davor, što hapsite mlade ljude… Pamtimo i mi vas koji radite protiv ove zemlje. Najgore mi je kad mi neko kaže da se pravda traži u institucijama. Ko je ubio Milana Vukelića? Nećete me natjerati da se loše osjećam, nikada me nećete zaustaviti. Vidim ja taj vaš strah, ali baš me briga – poručio je Stanivuković.

Izjavio je da nema informacija o Davoru Dragičeviću niti gdje se nalazi.

– Njega dobiti ne mogu, volio bih da znam, brinem. Ne znam kako ga nema. Pojavila se informacija da je uhapšen, policija odjednom napala trg. Pojavila se informacija da sam namjerno izazvao pijanstvo kako bih bio uhapšen. Ovo sve radim isključivo zbog višeg cilja. Kad budem sutra gradonačelnik, protestirat ću direktno protiv Dodika. Šta dalje, dragi narode? Dići se do kraja. Hodali smo mirno, stajali na trgu mirno – istakao je Stanivuković u svom obraćanju uživo.

Možda vam se svidi

Leave A Reply