Stanivuković: “Ja sam omladinac koji bi volio da osnuje porodicu. Jelena i ja smo najiskreniji prijatelji!”

0

Draško Stanivuković (PDP), mladi poslanik u Narodnoj Skupštini RS-a našao se posljednih dana na udaru poslanika SNSD Ilije Tamindžije, koji je prvo rekao da je poslanica Jelena Trivić zaljubljena u Stanivukovića, a potom mu indirektno rekao da je gej.

– Ja sam prije svega omladinac koji bi volio da osnuje porodicu i da ostavi potomstvo za ovu zemlju. Nadam se da je to dovoljno dobar odgovor, istakao je Stanivuković odgovarajući na pitanje novinara Avaza da li je gej.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

– Svako ima pravo na svoje seksualno opredjeljenje. U tome niko nikoga ne treba da sputava. Vidjeli smo nasilje kada je to u pitanju. Oni trebaju da imaju potpunu zaštitu, ali nisam za to da se to isuviše promoviše na trgovima i ulicama – istakao je Stanivuković za Avaz.

– Možda je upravo Tamindžija ono što podmeće meni. Anegdote pričaju da Tamindžija nije otišao u vojsku, jer se vojske uplašio – ističe Stanivuković.

Na pitanje u kakvim je odnosima sa poslanicom Jelenom Trivić Stanivuković je ovako odgovorio.

– Ne mogu da vjerujem da me to pitate. Mi smo, prije svega, kroz ovu borbu postali najiskreniji prijatelji. Više ne dijelimo samo skupštinske klupe i posao. Sada dijelimo i ideologiju i iste vrijednosti. Srećan sam što me put naveo na nekoga kao što je ona – prenosi Avaz.