ŠTA NANOŠENJE I OBLIK VAŠEG RUŽA GOVORE O VAŠOJ OSOBNOSTI

0

Iako su se sjajila vratila na velika vrata, ruževi su i dalje najčešće prvi odabiru kod šminkanja usana.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Špicasti vrh
Iznimno ste ljubazna osoba i obitelj vam je na prvom mjestu, ali ste također uvijek spremni za akciju. Odličan ste timski igrač i imate izvrsne organizacijske sposobnosti, ali nerijetko znate biti kritični prema okolini.

Ravan vrh
Dosta ste konzervativni i moralna načela su vam na prvom mjestu. Iznimno ste pouzdani i racionalni, ali često brinete oko svega. Unatoč brizi, uvijek ste spremi pomoći prijateljima, a u poslu svaki zadatak obavljate savjesno i primjereno. Držite do sebe, volite ostaviti dobar dojam, ali niste opsjednuti svojim izgledom.

Ravan vrh sa središnjim zadebljanjem
Po prirodi ste jako radoznali i pravi ste avanturist. Otvoreni ste i iznimno brzo sklapate prijateljstva. Obitelj vam je na prvom mjestu, a jedino na što reagirate iznimno temperamentno jest laganje i muljanje.

Oštro udubljeni vrh
Krase vas entuzijazam i kreativnost, a najsretniji ste kad možete nekome pomoći. Vrlo ste veseli i energični te zaljubljive prirode. Obožavate biti u centru pažnje, a najteže vam pada kada niste u kreativnom okruženju.

Okrugli vrh
Iznimno ste izravni i velikodušni. Odlično se snalazite u prostoru, a inteligencija i šarm će vas izvući iz najdelikatnijih situacija, bez obzira radi li se o privatnom ili poslovnom planu.

Oštri kosi vrh
Najvažnija vam je vaša sloboda, a paralelno obožavate biti u centru pažnje. Vjerujete kako su pravila ovdje da bi se kršila, a za one koje volite ste spremni učiniti baš sve. Poznati ste po tome što dijelite dobre savjete i imate strpljenja poslušati tuđe probleme,piše Gloria

Oštri rubovi sa strana
Vaš život je pravi tulum, obožavate se zabavljati i putovati. Iznimno ste brbljavi, ali i željni pažnje. Mana je što ste ponekad jako tvrdoglavi i impulzivni.