4 C
Kakanj
Nedjelja, 28 Februara, 2021

Šta je Gorica Dodik htjela reći? ‘Niko kao Milorad ne zna da ubaci rovca, sada se polomiše da saznaju u kom grmu leži zec’


Šta je Gorica imala na umu i šta je poenta ove poruke ostaje da se vidi jer kako to obično biva zec ne ostaje predugo u “grmu u kojem leži”.

Kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika sve češće brani lik i djelo svoga oca, a najčešće putem Twittera. Većina objava odnosi se na pravdanje njegovih poteza, napade na neistomišljenike i kritičare njenog oca.

I najnovija objava Gorice Dodik posvećena je nekom od brojnih poteza ili preciznije skandala u režiji prvog čovjeka SNSD-a, piše Oslobođenje.

-Niko kao Milorad ne zna da ubaci rovca među ostrašćene kritičare, sada se polomiše da saznaju u kom grmu leži zec, što bi djeca rekla, RIJEŠIO, napisala je Gorica Dodik.

Nije precizirano o čemu je riječ, niti na šta je tačno Gorica misilila, no ono što je najaktuelnije u Dodikovom političkom djelovanju jesu odnosi sa Aleksandrom Vučićem sa kojim se sastao na početku sedmice dok srbijanski i bosanskohercegovački mediji bruje o napadima, rušenju i zahlađenim odnosima na ovoj relaciji.

Dodik je i jučer bio u žiži javnosti zbog novih/starih prijetnji Banjaluci i njenim građanima. Uzimanje 4 miliona KM građanima iz budžeta dočekano je kao realizacija prijetnje Milorada Dodika iz izborne noći da će se osvetiti Banjaluci i građanima koji nisu dali podršku njegovom kandidati za gradonačelnika.

Šta je Gorica imala na umu i šta je poenta ove poruke ostaje da se vidi jer kako to obično biva zec ne ostaje predugo u “grmu u kojem leži”.- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO