Šta bi još trebala sadržavati vaša sportska torba

Jedna od bitnih stavki kada idete u teretanu, svakako je dobro spakovana torba za vježbanje. Ono bez čega nikada ne idemo u teretanu svakako je čist peškir, lagana užina i omiljena play lista, ali ipak, postoje i beauty sitnice koje moraju biti sastvani dio vaše torbe za teretanu.

Postoje beauty proizvodi koji su neizostavni dio vaše opreme, jer kada se iscrpljujući trening završi, uglavnom želite da iz teretane izađete uredne i pristojnog izgleda.

Evo koje beauty proizvode možete spakovati u svoju sportsku torbu, odmah nakon čitanja ovog teksta:

1. Dezodorans

Dok sagorjevate kalorije, prirodno je da se pojačano znojite, zato je dezodorans potreban, kako bi neutralisao miris znoja i učinio da se opet osjećate svježe. Neka vaš izbor uvijek bude dezodorans bez parabena. Ovakav dezodorans štiti vas od neprijatnih mirisa i sprječava stvaranje bakterija.

2. Vlažne maramice

Ako ste jedna od onih žena, koje vole da budu sigurne da su otklonile sve tragove šminke sa lica, prije početka treninga, vlažne maramice su vam neophodne. Na ovaj način spriječit ćete da šminka zapuši pore i dođe do pojave akni zbog prekomjernog znojenja.

3. Labelo

Teretana nije baš čisto mjesto sa obiljem svježeg vazduha, što isušuje vaše usne i čini ih sklone pucanju. Zato uvijek sa sobom nosite labelo, kako biste mogli adekvatno da njegujete usne, čak i na treningu.

4. Vodootporna maskara

Mnoge žene u teretanu odlaze nakon posla, i ne stignu uvijek dobro da skinu maskaru sa očiju, zato je bitno da izaberete onu vodootpornu, koja vam se neće razmazati tokom treninga.

5. Šampon za suho pranje kose

Kada se na treningu oznojimo, to utiče na našu kosu i ona izgleda prljavo. Zato šampon za suho pranje treba uvijek da bude u vašoj sportskoj torbi. Suhi šampon daje volumen vašoj kosi i utiče na to da ona izgleda čistije, pa je pravi spas kada nakon završenog treninga treba da krenete napolje.

Spakujte svoju torbu za trening, ovog puta sa znanjem da ćete izaći iz teretane svježi, lijepi i zadovoljni! (Ljepota i zdravlje)

Možda vam se svidi

avatar