Sramotna izjava Dodika u Nišu: Nemojte da mi vjerujete kada kažem “BiH je moguća”, BiH je rezultat politike koja je bombardovala Srbe

“Stravična stradanja i bombardovanje Srbije i RS-a dio je zločinačkog plana NATO-a i zapadanih zemalja, koje su srpski narod svrstali na stranu lošeg i onoga kome treba načiniti štetu”, rekao je Dodik.

“Znamo da i danas ta agresija traje. To je bilo nemilosrdno, a oni su to pretvorili u anđela. Bilo je nepravdeno, nasilnički i zločinački”, rekao je Dodik.

“Neka su prokleti svi koji su donijeli odluku i učestvovali u bombardovanju i ubistvu male Milice Rakić i sve djece u Republici Srpskoj i Srbiji”, rekao je Dodik.

“Od onih koji su smislili, koji su izdali naređenje, koji su učestvovali i komandovali operacijama bombardovanja Srbijom i Republikom Srpskom, samo su mi mrži oni među nama koji pokušavaju da to opravdaju i nađu razloga za to. To se ne može opravdati”, rekao je Dodik.

Dodik je napomenuo da NATO-u nije bilo dovoljno što je podržao “Oluju” i izbacio 250.000 Srba iz Hrvatske, već je morao da proširi agresiju na Srbiju da bi sa Kosova izbacio 200.000 naših sunarodnika.

“Oni su se svrstali na stranu naših neprijatelja, Bošnjaka i Hrvata u ratu u BiH, a ovdje u Srbiji i na Kosovu na strani Albanaca. I to nisu prestali da to budu”, rekao je Dodik.

On je zahvalio Vučiću što je započeo sa obilježavanje datuma srpskih stradanja jer bi u suprotnom svi bili zaboravljeni, piše “Srna”.

“Kada sam danas izložen zahtjevima da BiH pođe putem NATO saveza, jasno im kažem da ja to ne mogu da prihvatim i neću. Neću zato što to ne prihvata i Srbija. Neću nikada da dozvolim da se uspostavi granica na Drini”
, rekao je Dodik.

“Vjerujem da će i drugima to postati jasno jer drugog puta nema… Kada im na neki diplomatski i malo drugačiji mekši način kažem bilo šta o tome kako je moguća BiH, nemojte da mi vjerujete, ja ne vjerujem da je to moguće jer je i BiH rezultat ideologije i politike koja je bombardovala Srbe u Republici Srpskoj i Srbiji”, zaključio je Dodik.

Možda vam se svidi

Leave A Reply