Sportska dvorana Kakanj: Veliki humanitarni koncert za Hamida Hadžića i Erminu Gagulić

0

Da zaista grad Kakanj slovi kao “Grad dobrih ljudi” pokazuje i činjenica dobrih i humanih ljudi koji su odlučili stati rame uz rame, jedni do drugih i zajedno se boriti ka ostvarenju dva velika životna sna, skupljanja finansijske pomoći za oboljelu djevojčicu Erminu Gagulić i novinara Hamida Hadžića za kojih se u Sportskoj dvorani Kakanj organizuje veliki humanitarni koncert.

HamidH_vhkoncert

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Organizator ovog velikog koncerta, koji je planiran za srijedu, 25. februar 2015. godine s početkom od 20:00 sati, Udruženje žena “Đerđef” i Mladi iz Kaknja uputili su pozive pjevačima sa bosankohercegovačke estrade, te je većina njih vrlo rado pristala da bude dio ove velike humanitarne priče.

Svi oni koji budu 25. februara prisustvovali u Sportskoj dvorani Kakanj, na velikom humanitarnom koncertu, imat će priliku uživati u interpretacijama Alena Čišije, Amela Čurića, Dijane Blizanac, Elvina Kadrića, Emine Hrustić, Adina Šolbića, Emira Aličkovića, Haruna Varupe, Jasmina Bureka, Jelene Čabarkape, Sanela Smole, Šaćira Ametia, Pere Gudelja, Nadire Delić, Muamera Kasuma, Zijada Zije Šuta, Vinka Brnade, Milenka Srdića, Rasima Mujića Cibone, kao i tačke KUD “Mladost-Višnjevo” Travnik i “Safir” Modrinje Kakanj.

Za sve posjetioce ovog koncerta, organizatori su priredili i gosta iznenađenja.

Karte po cijeni od 5,00 KM možete kupiti kod akreditovanih volontera Udruženja “Đerđef”, od 21. februara na dvije lokacije u gradu Kaknju i to kod Pošte i kod Trga Kemala Baysaka, ali i na sam dan koncerta u Sportskoj dvorani Kakanj.

Pokažimo koliko smo humani! Svi zajedno za Erminu i Hamida!

Vidimo se u srijedu, 25. februara 2015. godine s početkom od 20:00 sati u Sportskoj dvorani Kakanj na velikom humanitarnom koncertu!