Spektakl Zdravka Čolića u Beču poklon svim ženama

Zdravko Čolić poslije dvije godine ponovo će se družiti sa mnogobrojnom publikom u Beču u Pyramide Vosendorf 4. marta. Za ovaj muzički spektakl, koji je ujedno i proslava posvećena Danu žena, i ovaj put je zadužena “Fantasy Production International” na čelu sa Fikretom Vukalićem Fantomom. Već je poznato da su koncerti velikih muzičkih zvijezda sa naših prostora u njihovoj produkciji na području Austrije događaji o kojima se dugo priča i piše, a zasigurno će tako biti i ovaj put.
Kao i prije nešto manje od dvije godine kada je Čolić oduševio u “TipsAreni” u Linzu, priliku da zagriju publiku prije Čolinog izlaska na scenu ponovo će imati članovi “Cult Banda”, pop rock grupe iz Austrije, koju čine vokal Safet Srna, gitarista Haris Čaušević, bass gitarista Salko Agović, klavijaturisti Ekrem Prošić i Emil Avdić, te bubnjar Adnan Sejdić. Zanimljivo je da iako se zna da će “Cult Band” otvoriti koncert, Fantom najavljuje veliki after party, tako da će članovi benda opet na sceni imati priliku da sviraju Zdravku Čoliću, koji će da uživa kao i publika.

– Koncert u Beču bit će pravi spektakl u svakom pogledu. Za ovaj odlični muzički događaj vlada veliki interes i već sada pola karata je prodato. Koncert će na neki način biti proslava Dana žena i sigurno da će ovo biti najbolji poklon pripadnicama ljepšeg spola u Austriji. Kao gosti nastupit će “Cult band”, odlični muzičari porijeklom iz BiH koji su i u Linzu dijelili scenu sa Čolom. Tada mi je on rekao da su ovi momci odlični i da ih moram pripaziti. Zbog toga će oni zagrijati atmosferu u Beču prije naše velike muzičke zvijezde, kaže Fikret Vukalić Fantom.
Kako ističe, već decenijama ima odličnu saradnju sa Čolićem. Koliko je naša zvijezda zadovoljna kako “Fantasy Production International” radi njegove koncerte potvrđuje činjenica da je zbog gostovanja u Beču prekinuo snimanje novog albuma.

Možda vam se svidi

avatar