Šokantni detalji sa suđenja Goranu Jetviću: Maloljetnika držao za ruku i počeo ga ljubiti

Goran Jevtić, koji je bio osuđen na deset mjeseci kućnog zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloljetnim L. K. 15. juna 2014. godine, konačnom odlukom suda kaznu neće moći da služi u svom domu, već u zatvoru.

Kazna je izmjenjena zbog okolnosti pod kojima je krivično djelo učinjeno, tačnije zloupotrebe povjerenja prema oštećenom, jer je maloljetnik bio opčinjen glumcem i ushićen prihvatio ponudu da odu na piće, pa nije mogao da pretpostavi stvarnu namjeru koju je okrivljeni imao prema njemu. U obzir je uzeta i starost oštećenog, koja je bila očigledno nesrazmjerna uzrastu okrivljenog, jer je L. K. u tom trenutku imao 16 godina, tako da su sve to bili razlozi da se žalba tužilaštva usvoji i da se okrivljenom preinači način izvršenja kazne – navodi se u odluci.

Tokom suđenja je utvrđeno da je glumac mladića primorao na oralni seks u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru tokom žurke koja je održana poslije manifestacije Pozorišni maraton. L. K. je bio u društvu drugarice H. V. i prilazio je glumcima kako bi se sa njima pozdravio i čestitao im završetak sezone, što je za njega, kao polaznika škole glume, bila velika čast.

Maloljetnik se ubrzo vratio kod drugarice, a dok su stajali kod ulaznih vrata i jeli burek, Jevtić je prošao i rukom ga blago stisnuo za lakat, što je on shvatio kao poziv da krenu na piće. Pošao je za njim niz hodnik, ne sluteći šta ga čeka.

Okrivljeni je ušao u toalet u hodniku, a maloljetnik je ušao za njim da opere ruke, koje su mu bile masne od bureka. Tada je okrivljeni otvorio vrata WC-kabine i rekao mu: “Možeš samo na sekund” i glavom mu dao znak da priđe. Ne znajući šta okrivljeni želi, približio se i tada ga je on uhvatio za ruku i povukao u WC, zatvorio vrata, stavio ruku na vrat i počeo da ga ljubi po vratu govoreći mu: “Treba da ti bude čast da neko slavan kao ja želi da ti popuši” – navodi se u dokumentima.

Jevtić je nastavio priču da “to ne znači da je gej”, dok je dječak sve vrijeme plakao i molio da prestane.

– “Ne znaš kako ću dobro da ti pušim”, rekao je Jevtić i potom je izvadio penis i masturbirao jednom rukom, a zatim se sagao, otkopčao pantalone maloljetniku, izvadio njegov penis, te ga stavio u usta, dok je drugom rukom nastavio da masturbira. Maloljetnik je pritom sve vrijeme plakao od straha, molio ga da ga pusti i da mu to ne radi – navodi se u svjedočenjima.

Kako oštećeni nije prestajao da plače i da ga moli da ga pusti, glumac je u jednom trenutku ustao i pomjerio se u stranu, a dječak je otvorio vrata WC i istrčao napolje. Prema tvrdnjama L. K., zlostavljanje je trajalo oko sedam minuta.

Osim kazne zatvora, koju će Jevtić morati da počne da služi čim mu bude upućen poziv u koju zatvorsku ustanovu u Srbiji da se javi, glumcu je zabranjena i komunikacija sa oštećenim maloljetnikom, prenosi “Kurir“.

Možda vam se svidi

Leave A Reply