5 C
Kakanj
Subota, 17 Aprila, 2021

Šokantna ispovijest supruge preminulog dr. Pašagića: ‘Molio je Sebiju, prijateljicu iz studentskih dana, da mu spasi život’Supruga dr. Pašagića za Avaz je otkrila detalje iz njegovog posljednjeg dana u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Dnevni avaz donosi šokantnu ispovijest Elne Pašagić, supruge dr. Šefika Pašagića, epidemiologa, prvog ljekara u BiH koji je na jučerašnji dan, prije godinu, preminuo od koronavirusa.

Supruga dr. Pašagića za Avaz je otkrila detalje iz njegovog posljednjeg dana u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Kaže da je Sebija Izetbegović bila studentska prijateljica njenog supruga, te da je dr. Pašagić molio direktoricu KCUS-a da mu spasi život.

Naslovnica današnjeg “Dnevnog avaza”

– On je samo napisao: „Molim te, kolegice Seko, molim te, molim te, pomozi, ja umirem, a znaš da kod kuće imam četvero djece.“ Ona mu je napisala: „Šta bi ti to htio, da ti žena legne pored tebe i da te njeguje?“ – ispričala je za Avaz Pašagić. a kompletnu ispovijest možete čitati u današnjem izdanju „Dnevnog avaza“.

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO