7 C
Kakanj
Utorak, 11 Maja, 2021

Smajlović – Proširuje se porodica Zmajeva u Zenici

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će kvalifikacioni meč za evropsko prvenstvo 2016. s reprezentacijom Bjelorusije igrati će u Gradskoj Areni u Zenici.

– Ovaj najvažniji meč za našu reprezentaciju igramo u Zenici, koja je osigurala odlične uslove. Moram istaći da nam je drago da smo osigurali za igrače vrhunske uslove za kraće pripreme, odličan smještaj i napokon veliku podršku sa tribina Arene. Nama je ova utakmica izuzetno važna i zbog toga ništa ne želimo prepustiti slučaju – kazao je Feni Smajo Karačić, generalni sekretar Rukometnog saveza BiH.

Utakmica s reprezentacijom Bjelorusije igra se 11. juna od 20.15 sati.

Zanimljivo je da će dan kasnije u Zenici nastupiti i nogometna reprezentacija BiH, koja će na Bilinom polju igrati protiv reprezentacije Izraela.

– Drago mi je da se proširuje porodica Zmajeva u Zenici, i želja mi je da Marković, Prce, Burići, i ostali prihvate Arenu kao svoj dom u kojem će praviti velike pobjede i sve nas radovati. Grad Zenica će ustupiti sve svoje kapacitete za nove pobjede Zmajeva – rekao je Feni gradonačelnik Zenice Husejin Smajlović.

- MARKETING -
IzvorTV1

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO