Sljedeći Assassin’s Creed nosi naslov Victory, procurile prve slike

Iako su Unity i Rogue tek izašli, procurile su prve informacije i slike o velikoj novoj Assassin’s Creed igri za sljedeću godinu. Naziva se Victory i smještena je u London.

Assassin’s Creed: Victory je najvjerojatnije naziv sljedeće velike Assassin’s Creed igre iz Ubisofta, zakazane za izlazak u jesen sljedeće godine u verzijama za PC, PlayStation 4 i Xbox One konzole.

Tako je, AC: Unity i Rogue tek su izašli na tržište, a informacije o sljedećoj igri već su procurile na sve strane interneta. Glavni krivac je Kotaku, odnosno njihov tajni izvor “upoznat s igrom i situacijom u Ubisoftu”, putem kojeg je otkriveno da je ‘Victory’ ili konačni naziv ili kodno ime novog naslova.

No za razliku od mnogih drugih ranih curenja informacija, ovaj put smo saznali zaista mnogo o novoj igri. Znamo primjerice da će bit smještena u London viktorijanskog doba, a znamo i da razvojem ovaj put rukovodi studio Ubisoft Quebec, iako će svoj doprinos dati i uobičajena hrpica drugih internih studija pod okriljem Ubisofta.

Victory izlazi tek za godinu dana, no čini se da su već mnoge stvari na mjestu. Naime, Kotaku prenosi da su vidjeli video prezentaciju igre vrijednu prikazivanja na E3 sajmu. Video prikazuje “target gameplay footage”, što znači da ne prikazuje gotov proizvod već iskustvo koje dizajneri ciljaju dostaviti, a iz njega je izvučeno mnogo detalja o gameplayu. Prije svega, video jasno ističe da igra koristi isti engine kao i Unity, a Kotaku navodi da Victory izgleda još ljepše od ovogodišnjeg izdanja.

Assassin's Creed: Victory

Video počinje s još neimenovanim assassinom koji s uzvisine gleda na ulice Londona prije nego prihvati misiju u sklopu koje treba ubiti Rodericka Bulmera, čovjeka povezanog s mrskim templarima. U sklopu misije naš assassin bori se na vrhu vozila u kretanju, mijenja svoju kapuljaču za šešir kako bi se bolje uklopio u masi i koristi novi alat – kuku za hvatanje. Pri kraju videa, opisuje Kotaku, imamo impresivnu scenu borbe s templarima na vrhu jurećeg vlaka koji prelazi preko rijeke Temze.

Assassin's Creed: Victory

Tajni izvor otkriva i da će Victory biti jedini veliki AC naslov izdan sljedeće godine; neće biti “utješne” igre za vlasnike starih konzola kao što je to ove godine bio Rogue. Naravno, to se još stigne promijeniti, no gledajući da ćemo krajem 2015. godine biti već duboko u “novoj” generaciji konzola, zaista nema previše smisla da Ubisoft sada radi posebnu igru za staru generaciju.

Što kažete na AC smješten u viktorijanskom Londonu?

(Izvor: HCL.hr)

Možda vam se svidi

Comments are closed.