Škoro se obratio pristalicama: Ni Kolinda, ni Milanović

Nakon brojnih spekulacija hoće li u drugom krugu podržati aktualnu predsjednicu Republike, danas je Miroslav Škoro, nezavisni kandidat desnice koji je na izborima osvojio više od 460.000 glasova, napokon stao na kraj spekulacijama i objavio kako na izborima neće podržati nikoga, već će na listiću nadopisati brojku 3 i zaokružiti “hrvatski narod”.

Obrušio se i na kandidatkinju HDZ-a i kandidata SDP-a. Za Kolindu Grabar-Kitarović je rekao kako će sve ostati isto ako pobijedi, “Hrvatskom će i dalje vladati bezvrijednosna oportunistička klika koja se poziva na hrvatske svetinje dok ne dobije glasove, a onda vlada prema tuđim naputcima, okrećući glavu od vlastitog naroda i ignorirajući njegove prosvjede i referendumske inicijative”.

“Pobijedi li bivši premijer, šef države postat će čovjek čija nas je vlada osiromašila, ovršila, zadužila, raselila i vrijeđala i koji je i u ovoj kampanji, u kojoj se navodno unormalio, izjavio da neće sudjelovati u vukovarskoj Koloni sjećanja jer u njoj nema pristojnih ljudi”, poručio je Škoro.

“Ali, radije su željeli ovu neizvjesnu utakmicu koju lako mogu izgubiti nego našu sigurnu pobjedu. Ako doista smatraju da je bivši premijer loš i opasan izbor, da će ozbiljno nauditi Hrvatskoj, onda su trebali drukčije glasovati u prvome krugu i izbjeći taj scenarij. Ali nisu jer im je stranački interes ispred nacionalnog!” – poručio je Škoro, dodavši kako ne smiju dopustiti da im nametnu osjećaj krivnje.

“Oni su krivi! Ne dopustimo da odgovornost za svoje promašaje prebace na nas. Mi ne želimo birati manje zlo, mi želimo birati dobro. Umorni smo od njihovih igrokaza kojima nam mažu oči već 20 godina. Vjerujte mi, kome god od ovih dvoje damo svoj glas, oni u pozadini bit će zadovoljni. Njima je svejedno, važno je da netko treći nije poremetio njihove planove”, kaže Škoro,pišu Vijesti

Leave A Reply