Škoda predstavila novu Fabiju Monte Carlo

Pored novog Superba, koji je bez sumnje najzanimljivija Škodina novost na ženevskom okupljanju, češki proizvođač automobila publici je premijerno predstavio i treću generaciju Fabije uz koju je i ovaj put ponuđen atraktivan paket opreme Monte Carlo koji će se nuditi uz obje karoserijske varijante (hatchback i wagon).

Fabia Monte Carlo stiže na crnim 16 ili 17-inčnim felgama, uz dodatak da su 17-inčne felge rezervirane isključivo za paket Monte Carlo. Škoda također opciono nudi tvrđi i niži ovjes.

150306113.2_mn

U odnosu na ostale pakete opreme, Fabiju Monte Carlo izvana karakterišu crni karoserijski detalji, naglašeno zatamnjena zadnja stakla i kućišta svjetala, a u tamnom tonu je i panoramski stakleni krov.

150306113.3_mn

Promjene u unutrašnjosti automobila uključuju novi trokraki volan obložen kožom i sportska prednja sjedišta u kombinaciji sive i crvene boje. U crvenoj boji je i konzola oko ručice mjenjača, kao i konac koji je korišten za prošivanje.

150306113.4_mn

Škoda će paket Monte Carlo ponuditi uz sve postojeće motore iz ponude za Fabiju, što znači da će na vrhu ponude za sada ostati 1,2-litarska TSI benzinska opcija sa 110 KS, odnosno 1,4-litarski TDI motor sa 105 KS.

Možda vam se svidi

Comments are closed.