"Shabby chic" simbol za Vaš mali raj

Dok sjedim u svom malom studentskom stanu, nakon napornog radnog dana moram priznati da se u meni budi nostalgija. Svjesna sam da ne mogu da dolazim roditeljima neposredno nakon prvog osjećaja slabosti, shodno tome sam odlučila da svoj stan pretvorim u svoj mali topli dom koji će me barem privremeno zavarati da i nije tako strašno biti sam.

Ko bi još rekao da u riječi “otrcano” može biti toliko elegancije, stila i topline? “Shabby” trend koji se razvio u Velikoj Britaniji čija je poduzetnica Rachel Ashwell, probudio je u mnogima želju za starim stvarima. Tako je lako napraviti nešto lijepo bez mnogo novčanog ulaganja, potrebno je samo malo ljubavi i pažnje. Ubrzo ćete imati priliku da se osjetite veličanstveno jer ste nečemu starom dali novu priliku i oživjeli ga vašom voljom.

large (4)

Sve što vam treba je malo svijetle boje, četka za farbanje i “nepotrebne” stvari koje se nalaze u ostavi vaših djedova i nena.

large (5)

Umjesto da izdvojite novac za novu kožnu stolicu, dovoljno je uzeti staru i napraviti svijetli prekrivač, najbolje kombinacije su nježne boje slične sivoj, bijeloj, ružičastoj, plavoj i braon.

large (6)

Ljeto je i divno cvijeće je svuda oko nas, iskoristite ga! Par knjiga, sitnih figura na bijeloj polici izgledat će nježno i otmjeno.

large (8)

Svijetli prekrivači na vašem namještaju, jastuci sa malo čipke i eto ga. Nijedna dama ne treba pričati o svojim manirima, ona ih treba pokazati kroz svoj cjelokupan stil života.

Femininity and Grace/F&G

Možda vam se svidi

Comments are closed.