Sedam kobnih grešaka prvog datea

Želite li date br. 2, ovo nemojte činiti…

1. Postavljate previše pitanja. Razgovor je dobrodošao, a intervju treba izbjegavati. Dobar razgovor ima svoj tok u kojem sagovornici s lakoćom razmjenjuju informacije. Kada samo jedna osoba postavlja pitanja “ispitani” se može osjećati neugodno.

2. Njemu prepuštate glavnu riječ. “Biti tih” i biti sramežljiv bitno se razlikuju. Jedino muškarci koji vole voditi glavnu riječ i nemaju konkurenciju vole sramežljive cure. Zamislite kako bi izgledao ostatak života uz brbljavca ili ostatak dejta…

3. Ne gasite se. Postoji razlika između, manije, puno energije i entuzijazma. Ne morate ispuniti svaku minutu čavrljanjem, bilo ono isprazno ili ne. Dečko koji od vas ne može doći do riječi neće vas ponovo nazvati.

4. Umirete od smijeha zbog svega što kaže. Niko nije toliko zabavan. Držite se svog smisla za humor i podijelite ga s njim. To će vam pomoći da se bolje upoznate.

5. Ništa ne ostavljate mašti. Tanka je linija između seksi i jeftinog – i svaki muškarac je drugačije interpretira. Također je velika razlika između toga kakvu vas želi vidjeti u javnosti, a kakvu u privatnosti svoje sobe.

6. Načinjete teme braka i djece. Kada dođe vrijeme za to muškarci se žele oženiti. I oni vole bebe. Svi mi želimo proslijediti svoje vrhunske gene. Jednostavno je stvar u tome da za sve postoji vrijeme i mjesto: ako je on u divljoj istraživačkoj fazi svog života, a vi čujete svoj biološki sat kako otkucava, niste vjerovatno dobar par… barem ne u tom trenutku.

7. Ponašate se ekstra pristojno. Ovo možda zvuči protivno svim intuicijama ali velika je greška biti pristojniji i draži nego što zaista jeste. To niste vi. Budite svoji. (cosmopolitan.hr)

Možda vam se svidi

Leave A Reply