SDP: Druženje rukovodstava općinskih i gradskih organizacija, predsjednika izbornih štabova, kandidata na svim listama zakonodavne vlasti na predstojećim Općim izborima

U nedjelju, 2. septembra 2018. godine, na poznatom zeničkom izletištu Bistričak održano je druženje rukovodstava općinskih i gradskih organizacija, predsjednika izbornih štabova, kandidata na svim listama zakonodavne vlasti na predstojećim Općim izborima, koordinatora i članova SDP BiH sa područja Zeničko-dobojskog kantona. Druženju je prethodio radno-edukativni sastanak, na kome su utvrđene smjernice djelovanja aktivista u narednom periodu.


U prelijepom ambijentu nekada popularnog izletišta nadomak Zenice, a danas nepravedno zapostavljenog, učesnici su razmjenjivali ideje i iskustva, a bila je to prilika i za stjecanje novih prijateljstava, što svakako doprinosi jačanju stubova socijaldemokratije na području ZE-DO kantona. Istodobno je to i „vjetar u leđa“ SDP-u Bosne i Hercegovine.
Ovo je prilika da se zahvalimo svima koji su doprinijeli u realizaciji ovog događaja, a posebno aktivistima SDP BiH Regije Nemila, GO SDP BiH Zenica, KO SDP BiH ZE-DO kantona, kao i gostima koji su uveličali druženje.
Ovo je Partija za sve nas
Ovo je # ZemljaZaSveNas
Jer mi imamo #Plan 10

Možda vam se svidi

avatar