AM SDA Kakanj organizuje instruktivnu nastavu iz Matematike i kurs Engleskog jezika

Asocijacija mladih SDA Kakanj za svoje članove, aktiviste i simpatizere organizuje instruktivnu nastavu iz matematike za maturante koji žele nastaviti svoje školovanje na nekom od fakulteta u BiH i studente koji imaju poteškoća sa Matematikom na fakultetu.

Instruktivna sastava će biti organizovana u dvije grupe:
1. Prva grupa su maturanti, novi studenti,
2. Druga grupa su studenti.

Pored instruktivne nastave, tu je i kurs iz Engleskog jezika za učenike i studente.
Kurs će biti organizovan u dvije grupe:
1. Prva grupa, učenici i novi studenti – Basic,
2. Druga grupa, studenti – Medium.

Molimo sve zainteresovane da nam se prijave u skladu sa navedenim grupama, kako bismo pripremili oblasti u skladu sa grupom. Prijave možete izvršiti na facebook stranici Asocijacija mladih SDA Kakanj u inbox (ime i prezime, grupa, broj telefona i e-mail) ili na naš mail: amsdakakanj@gmail.com.
Instruktivna nastava iz Matematike i kurs Engleskog jezika počinju poslije 1. maja 2016. g. Svi prijavljeni će biti blagovremeno obaviješteni o tačnom teminu početka nastave. Instruktivna nastava i kurs su besplatni!
Za sve ostale informacije možete se obratiti predsjedniku ili članovima IO Asocijacije mladih SDA Kakanj.

Asocijacija mladih SDA Kakanj

Možda vam se svidi

<b>NAPOMENA:</b>Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar