SDA Kakanj nema ništa sa načinom upošljavanja 15 radnika

Zbog učestalih poziva, zahtjeva za obrazloženjem, te velikim interesom lokalne kakanjske javnosti  Općinska organizacija SDA Kakanj je prinuđena da lokalnu javnost informiše o svom učešću u posljednjem prijemu radnika u Termoelektrani Kakanj.

Ističemo da SDA Kakanj nije učestvovala niti je konsultovana od strane bilo koga iz JP Elektroprivreda BiH dd Sarajevo u vezi posljednjeg prijema radnika u Termoelektrani Kakanj.

SDA Kakanj nema ništa sa načinom upošljavanja 15 radnika na Termoelektrani Kakanj niti ima informaciju da li su primljeni radnici, primljeni sa Biroa za zapošljavanje i kakav je njihov socijalni i društveni status.

Obavještavamo lica koja od OO SDA Kakanj zahtijevaju da se provjeri zakonitost prijema radnika na Termoelektrani Kakanj da odgovor na zahtjeve u vezi zapošljavanja potraže kod odgovornih lica u JP EP BiH doo Sarajevo – Podružnica Teromelektrana Kakanj.

(Press SDA Kakanj)

Možda vam se svidi

<b>NAPOMENA:</b>Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar