Savršene crvene usne

Crvene usne su podjednako klasične, recimo kao mala crna haljina. Ipak, savršeno crvene usne zahtevaju malo više truda i pažnje od prostog nanošenja crvenog karmina ili lupkanja po usnama kako bi im krv dala prirodnu crvenu boju. Da biste dobili savršene crvene usne moraćete da budete veoma precizni pri svakom pokretu. Kako? Ovako…

ŠTA MI JE POTREBNO?

Balzam za usne
Lajner za usne
Četka za usne
Crveni ruž
Crveni Lip Gloss
BALZAM ZA USNE

Prvo nanesite balzam za usne i pustite da popuni sve neravnine na vašim usnama i učini ih glatkim. Uklonite ga maramicom nakon minut, jer je cilj nanošenja balzama da popuni “oštećenja” na usnama, ne i da ih učini klizavim i oteža nanošenje ruža.
LAJNER ZA USNE

Lajnerom se onemugaćava bilo kakvo razlivanje boja sa usana na okolnu kožu. Pažljivo povucite liniju prateći liniju usana – od dna do vrha. Naročito pažljivi budite kod nadusnice, jer je za savršene usne pravilno iscrtavanje ovog dela ključno. Lajnerom popunite i unutrašnjost usana, jer će tako boja trajati duže i biti intenzivnija.
ČETKA ZA USNE

Karmin nanosite četkom za karmin. Počnite od donje usne i lagano idite prema vrhu usana. Koristite kratke i nežne poteze, jer se greške teško popravljaju.
SJAJ ZA USNE

Nanesi samo tačkicu crvenog sjaja za usne na sredinu gornje i donje usne i to će ih učiniti sočnijim i većim, a boja će trajati duže.

©Magazinzazene.com

Možda vam se svidi

Comments are closed.