Savršena žena? Muškarci su otkrili kakva bi ona trebala biti

Pametna, seksi i s dobrim smislom za humor – to su najčešće osobine koje muškarci traže u savršenoj ženi. Međutim, nije sve tako jednostavno, tvrde čitatelji portala Women's Health.

Stvarni su muškarci podijelili svoje viđenje idealne žene – saznajte koja su to, prenosi “24sata.hr“.

Moja idealna žena je jedinstvena. Ona ne “strši” iz mase, ali njezin smisao za humor, osmijeh i interesi je izdvajaju od svih drugih. Ona se voli družiti, ali i točno zna kad mi treba prostora.
Moja žena iz snova je lijepa, neovisna i pravi izazov za mene. Ona je izravna i iskrena jer je to najvažnije za našu komunikaciju. Tražim ženu koja žudi za novim stvarima i koja će mene izvući iz uljuljkane svakodnevice. Ako je sve to i još voli jesti te putovati – takav bi tip žene bio idealan za mene.
Uvijek sam cijenio spremnost na kompromis jer je to temelj dobre veze. Osim toga u idealnoj ženi tražim suputnika koji dijeli moja uvjerenja i moralne vrijednosti.
Tražim nekoga koga krasi poniznost, ali i istovremeno je dovoljno samopouzdana da se istakne među drugima.
Ne želim žensku verziju sebe, već nekoga tko će dijeliti moje interese. Iako možda zvuči kao klišej, tražim nekoga s kim bih rado zaglavio na pustom otoku, jer na kraju krajeva to je brak.
Idealna žena zna se brinuti za sebe, snažna je i ne ponaša se kao dijete. Ona se odlično slaže s mojim prijateljima, podupire me i uživa u sličnim aktivnostima kao i ja.
Može me privući djevojka koja je ambiciozna i ima jasne ciljeve u životu. Ona ne sjedi doma i ovisi o svom muškarcu, već je odličan radnik. Takva je žena puna potpore i jednostavno zaslužuje sve što poželi.
Kad sam tražio idealnu ženu, najvažnije mi je bilo da je odana, zgodna, zabavna i ima velike grudi. Zasad sam pronašao ženu s tri od četiri navedene osobine. Također, želio sam nekoga tko će biti dobar roditelj i kojem će raspored dopustiti obiteljski život. Važno je da uživa u mojoj obitelji jednako kao što bih ja u društvu njezine.
Idealna žena je racionalna i ne zaključuje napretek. Ona je otvorena prema drugim kulturama i tradicijama. Razumije moj smisao za humor i vjeruje da prava ljubav doista postoji. Žena iz snova je dobra prema svima, inteligentna i dobro se snalazi u najrazličitijim situacijama.
Pronašao sam ženu koja me nadopunjuje. U područjima u kojima sam ja slab, ona je snažna. To je velik posao, ali ona se odlično snalazi.
Volim svoju djevojku zato što kraj nje mogu biti svoj. Čak i kad sam je prvi put vidio, a nismo progovorili ni riječi, znao sam da je ona prava. Najviše od svega sviđa mi se što podupire moje odluke i pomaže da se iz njih izrodi nešto veće.

Možda vam se svidi

Comments are closed.