Sarajka tvrdi da je njenog muža udario voz na Ilidži: Šanse da preživi su male, slomljeni su mu kičma, rebra, sinusi

Bisera je ispričala da kod supruga nisu pronađeni dokumenti te se isprva vodio kao nepoznata osoba. Budući da se kritične noći nije pojavio kući, ona je nestanak prijavila policiji, koja ju je nedugo poslije pozvala u bolnicu kako bi izvršila prepoznavanje

Redakciji Dnevnog avaza obratila se Bisera Palo iz Sarajeva koja tvrdi da je u noći s ponedjeljka na utorak u naselju Pejton na Ilidži udario voz njenog supruga Sanela Palu (40).

Prema njenim tvrdnjama, voz koji je udario njenog supruga nije stao te je nastavio vožnju u pravcu Konjica. Sanela je, kako kaže Bisera, s teškim i po život opasnim povredama uočio drugi mašinovođa. Prvo je prevezen u Opću bolnicu „Prim. dr. Abdulah Nakaš“, a potom u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (UKCS), gdje je smješten na Klinici za intenzivnu njegu i liječenje.

Šanse da preživi su male. Slomljeni su mu kičma, rebra, sinusi – kaže očajna Bisera.

Bisera je ispričala da kod supruga nisu pronađeni dokumenti te se isprva vodio kao nepoznata osoba. Budući da se kritične noći nije pojavio kući, ona je nestanak prijavila policiji, koja ju je nedugo poslije pozvala u bolnicu kako bi izvršila prepoznavanje. U čitavoj priči, kako kaže, čudno joj je što se iz sarajevske policije nisu oglasili saopćenjem o ovoj teškoj nesreći.

– Bila sam u policiji i kazali su mi da je Sanel, vjerovatno, hodao šinama u trenutku nesreće. Na uviđaju je bila i tužiteljica, istraga je pokrenuta… Iduće sedmice idem i u Tužilaštvo da pokušam dobiti odgovor na to kako se sve dogodilo – zaključila je Bisera.

Možda vam se svidi

avatar