Samsung Galaxy S6 stiže u dvije verzije

Naredni telefon Samsunga “Galaxy S6” trebalo bi da ima poboljšanu bezbjednost koju će omogućiti nov čitač otisaka. Nov senzor, integrisan u tipku uređaja “Houm”, mogao bi da se uporedi s onim korišćenim u uređaju “iphone 6”.  Tako je postavljanje prsta dovoljno za otisak.

Ni ta nova tehnologija, međutim, neće omogućiti potpunu bezbjednost, objavljeno je danas na veb sajtu zdnet.fr. Prema najnovijim glasinama, “Galaxy S6” bi trebalo da ima potpuno metalnu masku, što je mala promjena za giganta Samsung, ali obavezna radi uklapanja u standarde konkurencije koji se odnose na najnovije generacije telefona.

Telefon će, kako je objavljeno na veb sajtu Biznis insajder, biti proizveden u dvije varijante, jedna gdje će telefon imati izgled ravne ploče, a druga sa savijenim ekranom.

Te dvije varijante mogle bi da budu predstavljene na narednom kongresu MWC (Mobile World Congreš) u Barseloni koji će biti održan u martu.

Osim pomenutog dizajna, S6 bi, prema najnovijim glasinama, trebalo da ima ekran od 5,5 inča (2.560 x 1.440 piksela), osmojezgarni čip od 64 bita “eksinos 7420”, skladišni prostor od 32 gigabajta i funkcioniše pod operativnim sistemom “Android 5.0”.

Možda vam se svidi

Comments are closed.