RUSKA DOKTORKA TVRDI DA SMRT DOLAZI IZ CRIJEVA! Puna su MRTVIH parazita, a evo kako da ih očistite od hrane koja je ZLO!

Ruska biohemičarka i doktor prirodne medicine Marva Vagaršakovna Oganjan iza sebe ima 45 godina iskustva u medicini i laboratoriji. Nikada se nije ustručavala da svoje znanje i otkrića podijeli sa cijelim svijetom, kako bi ljudi kroz njene savete mogli da poprave zdravlje i kvalitet svog života.

1. Izbor hrane

1. Izbor hrane

Niko ne želi da se razboli. Želja da vas ništa ne boli je sasvim normalna želja, a bolest je pravi zločin prema organizmu.

– Prilagođavanjem ishrane ćete prilagoditi cijeli život – kaže Marva i objašnjava da se uz adekvatnu hranu ne mijenja samo tijelo, već i psiha.

2. Moderna medicina ne liječi bolest, već njene simptome

Simptomi ne mogu da se izliječe, mogu samo privremeno da se umire. Ali, onda se ponovo javljaju, u istoj ili sasvim novoj formi. Najgore od svega je to što tada bolest ima tendenciju da postane hronična ili da evoluira u neku drugu, još goru.

– Na primjer, ako ste kao dijete često patili od upala pluća, nije čudo ako vam se u 35. formira rak dojke. Takve transformacije bolesti iz jedne u drugu su prirodne – kaže Marva i dodaje da su te stvari mnogim ljekarima i dalje neshvatljive.

Zapamtite, sve što vas je mučilo u detinjstvu, pojaviće se u odraslom dobu kad tad, u nekom obliku – upozorava doktorka

3. Smrt dolazi iz crijeva

Da se opet vratimo na djetinjstvo. Od čega djeca još boluju, osim prehlada i upala grla? Tu su ovčije boginje, zauške, rubeole i tako dalje, koje se klasifikuju kao dečije bolesti, jer se većinom obole u djetinjstvu, jer ih je u odraslom dobu teže podnijeti.

 

 

(Kakanj-X / Zdravlje – (KX) )

Možda vam se svidi

Leave A Reply