RTRS dobitnik nagrade za odgovorno i angažovano novinarstvo, Cvijanović ličnost godine

Radio-televizija Republike Srpske (RTRS) dobitnik je nagrade za odgovorno i angažovano novinarstvo.

Laureat ovogodišnje prestižne nagrade “Kapetan Miša Anastasijević” za Republiku Srpsku, kao ličnost 2018. godine, je predsjednica RS Željka Cvijanović, piše Istinito.com.

Nagrada za životno djelo biće dodijeljena direktoru bijeljinske kompanije Orao Milanu Prici, a nagrada za najbolju lokalnu samoupravu u RS dobiće načelnik Dervente Milorad Simić.

Generalni direktor UKC RS Vlado Đajić nagrađen je za savremeni koncept u zdravstvu, dok je najbolji partner u regionu predsjednik kompanije “Antunović”, Tomislav Antunović.

“Eko toplane” Banjaluka su proglašene najboljim projektom u RS, a Slavenko Ristić, generalni direktor TRZ Bratunac najboljim menadžerom u RS.

Najbolji menadžer u javnom i privatnom preduzetništvu je gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović, a najbolji brend u RS ima “Farmavit”, fabrika za preradu bijelog luka iz Ljubinja.

Foto: Istinito.com

Najbolji porodični biznis u RS ima SZR “Dado” iz Dervente, dok je lider održivog razvoja kompanija “Nešković” iz Bijeljine.

Radio-televizija Republike Srpske (RTRS) dobitnik je nagrade za odgovorno i angažovano novinarstvo.

Među nagrađenima su i dekan Ekonomskog fakulteta iz Banjaluke prof. dr Stanko Stanić, za prosperitet visokog obrazovanja i Srpsko pjevačko društvo “Jedinstvo” iz Banjaluke za tradiciju i visoke umjetničke domete.

Prestižna nagrada “Kapetan Miša Anastasijević” dodjeljuje se svake godine u organizaciji “Media Inventa” iz Novog Sada za 21 privrednog i društvenog subjekta u RS, koji se ističu u preduzetništvu i stvaralaštvu.

Ove godine nagrade će biti uručene 18. decembra u Narodnom pozorištu RS.

Možda vam se svidi

Leave A Reply