Rođak koji je krvavu Violetu odnio do doktora o kobnom jutru: “Nemojte pitati zašto ga nismo ubili”

Za dva dana dva puta policija dolazila zbog njega.

Nesretnu djevojku brutalno je ubio bivši dečko Dušan Petronijević (33) nakon što je sa njenim ocem čekao da se vrati iz noćne smjene sa posla kako bi je “iznenadio”.

Kako su preneli mediji, neposredno prije brutalnog ubadanja, Violeta je bila na poslu jer je radila treću smjenu, a njen bivši dečko Dušan se ušunjao u kuću Jošića, govoreći Violetinom ocu da priprema iznenađenje za njegovu jedinicu.

Kada je ušla u sobu, Violetu je dočekao Dušan sa nožem u rukama i odmah nasrnuo na nju. Nanio joj je više desetina uboda po tijelu.

Čuo je Dragiša krik, utrčao u sobu i kad je vidio krv odmah je počeo da me doziva. Iznio sam je na rukama, evo pogledajte, još mi je krvava majica. Ne mogu da dođem sebi. Užasnuo sam se jer sam vidio da djevojka ne može preživjeti – rekao je rođak i sused Josip Radovanović, koji je dotrčao kod Jošića da pomogne

Nemojte pitati zašto ga nismo ubili. Gledali smo kako nju da spasemo. Nikome nije bilo važno da li je on (Dušan) tu ili nije. Tužni smo, očajni smo što nismo uspjeli – odgovara uznemirenoj rodbini Josip Radovanović, koji je iznio Violetu.

Za dva dana dva puta policija dolazila zbog njega

Dušan je i dva dana prije zločina počeo da pravi probleme. Prvog dana je pijan vozio po mjestu i kolima oštetio nekoliko drugih automobila. Policija ga je presrela i dobio je prijavu.

Sutradan je prijetio da će se nasmrt izbosti jer nema novca da plati štetu koju je napravio kolima.

Možda vam se svidi

Leave A Reply