RODILA JE OSMORKE, SNIMILA FILM ZA ODRASLE PA SE POVUKLA: Ona poslije 10 godina izgleda ovako!

Prije deset godina, tada 33-godišnja Amerikanka Nadija Suleman zaintrigirala je javnost nakon što je objavila da se podvrgla postupku vještačke oplodnje i ostala trudna sa osmoro djece, iako je već imala šestoro. U tom trenutku je bila nezaposlena i samohrana majka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Turkey Trot 5k Tradition…#FamilyRun #HappyThanksgiving #VeganThanksgiving

Objavu dijeli Solomon Family (@nataliesuleman) Stu 22, 2018 u 6:43 PST

Nakon što se povukla iz javnosti, krajem 2017. godine dala je intervju za “Dejli Mejl”, u kojem je ispričala da se konačno osjeća smireno pošto je prevazišla finansijske probleme i odgajanje čak 14 djece, što ju je u nekim trenucima dovodilo do ivice samoubistva.

Prije nego je ostala trudna s osmorkama, Nadija je imala već šestoro djece iz prethodnih pet procesa vještačke oplodnje. Osmorke koje su na svijet stigle u 2009. godine jedini su poznati slučaj osmorki, a da su sva deca preživjela. Dvije djevojčice i šestorica dječaka danas su razdragani školarci.

Kako bi zaradila novac za svoju mnogobrojnu porodicu, Nadija je snimila po*no-snimak i prodavala svoje golišave fotografije, a 2014. godine je čak bila i proglašena krivom za prevaru u vezi sa socijalnom pomoći. Natali je tada rekla da je ona bila samo naivna i žrtva svog menadžera. Danas radi kao porodična savjetnica pola radnog vremena i pomaže ljudima koji imaju problema s alkoholom i narkoticima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

What raw, ethical vegan becomes stuck in a state of cognitive dissonance in the In and Out drive thru, ordering decayed carcass for their teen? While drinking a healthy turmeric raw shake. #SuchAnEnabler #HypocritcalVegan 🙈😷😫

Objavu dijeli Solomon Family (@nataliesuleman) Svi 13, 2017 u 6:06 PDT

– Bila sam jako nezrela, sebična i blesava što sam rodila 14 djece i nisam mislila na posljedice. Imala sam misiju, jednostavno sam htjela puno djece. Sad ne mogu ni da zamislim drugačiji život – kazala je ova majka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Thankful for another day of health and happiness! And of course, another Thanksgiving morning race! #5k #Thanksgiving #Thankful #HealthyFamily #AttitudeOfGratitude 🏃

Objavu dijeli Solomon Family (@nataliesuleman) Stu 24, 2016 u 10:01 PST

Danas, uz malu platu, preživljava, kaže, i od kupona za hranu koji su vrlo popularni u Americi.

Porodica živi u dvosobnoj kući. Kaže da je njihov odnos kao i u svakoj porodici – svađaju se, mire, vole, igraju i tako u krug, piše “Espreso“.

Možda vam se svidi

Leave A Reply