Ritualna ubojstva? Mačetom je rezao djeci glave i genitalije

0

Više od 20 djece je nestalo zadnjih nekoliko mjeseci u Obali Bjelokosti. Tijela onih koja su pronašli su bila bez glava i unakažena. Jedan od sumnjivaca je nedavno uhvaćen nakon što jemačetom napao Cedrica (14) i Souleymane (10). Dječaci su srećom, preživjeli napad. U šoku su.

– Muškarac me napao mačetom. Pao sam, a onda me počeo rezati – rekao je Souleymane. Iz baze u blizini tada je izašao vojnik koji je vidio napad i uhvatio napadača. – Mislio sam da je došao po vodu,  no napao me i htio me razrezati – kaže Cedric.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Muškarca je uhitila policija kojoj je priznao tri ubojstva.

Daily Mail piše da se muškarac zove Drissa Coulibaly (38) i da je mjesecima živio na ulici. Tvrdi da mu je Bog rekao da napadne djecu.

Bog mi je rekao da djeci odsiječem glavu, tako bih postao kralj. Rekao sam mu da to ne želim, no on je inzistirao – kaže.

U zadnja dva do tri mjeseca policija je otvorila 25 istraga otmica i ubojstava djece u cijeloj zemlji. Među stanovništvom se pojavio strah da djecu ubijaju kao žrtve rituala. Većina trupla su bila dekapitirana, odrezanih genitalija i ostalih dijelova tijela.Mobilizirano je 1500 policajca i vojnika kako bi pronašli ubojice.