Rezultati vještačenja smti dječaka Gabrijela Bebića iz Metkovića

Godinu dana nakon smrti devetogodišnjeg dječaka iz Metkovića Gabrijela Bebića, završeno je vještačenje o okolnostima njegove smrti. Index je saznao rezultate vještačenja koji jasno ukazuju na krivce u slučaju koji je zgrozio Hrvatsku, ali i region.

Kako Index doznaje od upućenih izvora, rezultati vještačenja terete četiri osobe, dok je postupak dr. Ksenije Kaleb u cijelosti ocijenjen kao potpuno ispravan, što je Index cijelo vrijeme i pisao.

Ovo su imena osoba koje rezultati vještačenja navode kao odgovorne

Advokat dr. Kaleb: Pravda je opet bila sporija, ali je ipak stigla

Za komentar rezultata vještačenja zvali smo advokata dr. Kaleb Antonija Volarevića.

Ako je istina da je vještačenje pokazalo kako je dr. Ksenija Kaleb u cijelosti postupala ispravno u slučaju malenog Gabrijela, odnosno da nije učinila nijedan propust, tada samo mogu reći da je pravda opet bila sporija, ali je ipak stigla, barem u odnosu na liječnicu Kaleb. Takav bi nalaz u cijelosti bio u skladu s onime što smo tvrdili od prvog dana braneći doktoricu Kaleb od etikete koju joj je ishitreno prišila Hrvatska liječnička komora – rekao je advokat Volarević.
Navodi kako je novi nalaz u tom dijelu potpuno suprotan u odnosu na stav koji su zauzeli i čvrsto branili stručnjaci Hrvatske liječničke komore i njezin predsjednik Krešimir Luetić.

Nalaz nismo zaprimili niti smo u mogućnosti nešto dodatno komentirati. Možemo tek reći da nikome ne bismo poželjeli teret koji je na leđa stavljen doktorici Kaleb. Međutim, ovakvim vijestima ohrabreni smo na još odlučniju borbu za pravdu i istinu. Tragediju koja se dogodila ništa ne može sanirati, ali čovjek ipak osjeti olakšanje kada zna da za smrt dječaka neće odgovarati osoba koja je nevina i koja je učinila sve da ga spasi – rekao nam je

Možda vam se svidi

Leave A Reply