Reprezentativci BiH trenirali u Andori: Svi zdravi, atmosfera veoma dobra (FOTO)

Fudbalski “A” reprezentativci Bosne i Hercegovine odmah po dolasku u Andoru, poslije dva sata leta i tri sata vožnje autobusom od Barcelone, večeras su obavili trening na Nacionalnom stadionu, javlja reporter Anadolu Agency (AA) iz Andorra la Velle.

reprezentacija-trening-andora1Od 18 sati trenirali su svi, 24 igrača i niko se nije žalio na povrede, što je danas, dva dana uoči utakmice petog kola kvalifikacija za EURO 2016, bilo najvažnije za selektora Mehmeda Baždarevića. Popularni Meša iako je trening trebao biti zatvorenog tipa, poslije napornog puta odlučio je izaći ususret malobrojnim novinarima iz BiH koji su doputovali u Andoru i dozvoliti im da prisustvuju dijelu treninga.

reprezentacija-trening-andora2“Sutra će naši reprezentativci imati zvanični trening od 18:30 sati. Svi igrači su zdravi i u timu vlada odlična atmosfera. Današnji trening selektor Baždarević zamislio je kao relaksirajući”, istakla je Slavica Pecikoza, portparol Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH na Nacionalnom stadionu u Andori.

Utakmica Andora – BiH igra se u subotu s početkom u 20:45 sati.

 

Možda vam se svidi

Comments are closed.