RAHIMIĆ: Cilj je ostati neporažen u duelu sa Zrinjskim

Nakon sjajne serije od tri pobjede protiv ekipa Drine, Travnika i aktuelnog šampiona BiH, Sarajeva ekipa Mladosti sa dosta optimizma putuje na megdan drugoplasiranom timu premijeligaške tabele, Zrinjskom.

” Nakon serije od tri uzastopne pobjede idemo u duel sa jednom izuzetno jakom ekipom Zrinjskog. Bez obzira na poteškoće koje su zas zahvatile, povrede i tri javne opomene pojedinih igrača idemo u Mostar da odigramo jednu dobru utakmicu i nastavimo seriju bez poraza. Cilj nam je da ostanemo neporaženi i iskreno vjerujem u ovu ekipu. ” rekao je Ibro Rahimić, šef stručnog štaba Mladosti na press konferenciji pred polazak u Mostar.

” Informacija da na kraju sezone ovu ligu napušta šest timova, najbolja je motivacija za mene i moje saigrače da u svom meču pružimo svoj maksimum. Svakako da je cilj da i u ovom susretu ostanemo neporaženi i kući donesemo bod(ove). ” rekao je Belmin Kobilica, sjajni veznjak ekipe iz Doboja.

Rahimić u duelu sa Mostarcima neće moći računati na kartonirane Čovića i Boškovića, dok će duel sa Zrinjskim zbog povrede propustiti i Omer Musić, koji će biti spreman za susret sa Čelikom.

Susret 14. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine između Zrinjskog i Mladosti igra se u subotu 31. oktobra sa početkom u 14:30h. Meč će suditi Paradžik Goran iz Ljubuškog sa pomoćnicima: Milić Dženanom iz Sarajeva i Hrstić Daliborom iz Ljubuškog, dok je četvrti sudac Haris Kaljanac iz Sarajeva. Delegat ovog susreta bit će Skoko Goran iz Ljubuškog, a posmatrač suđenja Salem Prolić iz Sarajeva. (Edis Škulj / FK Mladost)

Možda vam se svidi

Leave A Reply