Pucnjava u Podgorici, mediji javljaju – ranjen muškarac blizak “škaljarcima”

U pucnjavi koja se dogodila u Golubovcima kod Podgorice s više metaka je ranjen Igor Krstović, objavili su podgorički mediji navodeći da je on “blizak škaljarskom klanu”.

Policija se još nije oglasila.

Mediji javljaju da je na Kakarickoj gori nađeno zapaljen automobil, za koji se pretpostavlja da je korišten u tom napadu.

Rat nekad jedinstvene kriminalne grupe počeo je krajem 2014. godine, kada je u Valenciji “nestalo” 200 kilograma kokaina.

U posljednjih pet godina u ratu “škaljarskog” i “kavačkog klana” je ubijeno najmanje 40 ljudi – saradnika, rođaka porodica, podmetane su bombe. Najmanje četiri osobe poginule su slučajno tokom tih obračuna, prenosi “Beta”.

Roditelja Stevan Stamatović i Igor Dedović koji su slovili za “visokopozicionirane pripadnike škaljarskog klana”, likvidirani su 19. januara u Atini. To je, tvrde obaviješteni, bio najjači udarac za “škaljarski klan” poslije ubistva u Kotoru Veselina Vukotića, oca Jovana Vukotića koji je u beogradskom zatvoru zbog falsifikovanja isprava, a važi za vođu “škaljaraca”.

Možda vam se svidi

Leave A Reply