Prvom čovjeku BH Telecoma nagrada za životno djelo "Zlatni globus"

U prisustvu nekoliko stotina najuspješnijih menadžera iz četrnaest zemalja i većeg broja privrednih, političkih i javnih ličnosti iz BiH i regiona, jučer je u Banja Luci održana tradicionalna 31. ceremonija izbora najmenadžera i najkompanija regiona jugoistočne i srednje Evrope u organizaciji Agencije za izbor menadžera Bosne i Hercegovine, jugoistočne i srednje Evrope, saopćeno je iz BH Telecoma, prenosi bh. novinska agencija Patria.

Na svečanosti su dodijeljene nagrade najuspješnim menadžerima iz različitih oblasti biznisa, te najuspješnijim pojedincima koji ne rade direktno u biznisu, ali svojim aktivnostima prave povoljniji ambijent za biznis i ekonomiju u regionu jugoistočne i srednje Evrope.

Generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović je ovogodišnji dobitnik nagrade za životno djelo “Zlatni globus”, priznanja koje se dodjeljuje pojedincima za dugogodišnji uspješan poslovni angažman. Prema ocjeni žirija, zahvaljujući odličnom radu i organizaciji, BH Telecom kontinuirano ostvaruje uspješne poslovne rezultate, vrši značajna ulaganja u razvoj kompanije i društva, što predstavlja pozitivan primjer u poslovnom svijetu.

Nedžad Rešidbegović je višestruki dobitnik priznanja Najmenadžer godine zbog čega je 2012. godine proglašen za Najmenadžera decenije, prenosi NAP

Možda vam se svidi

Comments are closed.