Prve fotografije Zdravka Mamića nakon ranjavanja

Na Zdravka Mamića danas je izvršen napad vatrenim oružjem. Savjetnik Dinama jutros je propucan u mjestu Zidine kod Tomislavgrada. Mamić je kolima Hitne pomoći prevezen u obližnji Dom zdravlja, gdje su mu liječnici sanirali prostrjelnu ranu natkoljenice. Napad se dogodio u trenutku kad je Mamić izlazio iz vozila.

Napad se dogodio odmah nakon što je izašao iz vozila.

Odmah nakon incidenta na mjestu događaja raspoređeno je više policijskih ophodnji, koje tragaju za počiniteljima. Mještani zaseoka Vidovići navodno su vidjeli dvojicu mladića kako trče prema šumi, neslužbeno saznaje Index.hr.

Policija traga za napadačima, a Mamić je odmah prebačen u Dom zdravlja u Tomislavgradu, gdje se fotografisao najprije s jednim svojim mladim obožavateljem, a nešto kasnije i s bolničkim osobljem.

Iako su iz Dinama u svom saopštenju kazali da je zadobio tešku ozljedu, osmijeh na Mamićevu licu to ne pokazuje, a gazda Dinama odbio je i to da ga prevezu u Split, u klinički centar Firule. Odmah nakon pružene prve pomoći u Tomislavgradu Mamić je otputovao u Zagreb, gdje će nastaviti liječenje.

Možda vam se svidi

avatar