Prve bračne nesuglasice: Kim Kardashian se vratila sama sa medenog mjeseca?

Kim Kardashian vratila se u Sjedinjene Američke Države nakon medenog mjeseca u Evropi, gdje je provela sedam dana s Kanyeom Westom. Rijaliti zvijezda viđena je sama, bez svog supruga, na aerodromu u Njujorku, odakle je imala let za rodni Los Anđeles, što je podstaklo glasine da se slavni par suočio s prvim problemima u braku, deset dana nakon vjenčanja.

kardasijan-490x342

Mladenci su se vratili s medenog mjeseca zbog Kanyeovog nastupa u Ostinu, koji je zakazan tek za četvrtak, pa su se mnogi zapitali zašto su odlučili da skrate svoj odmor. Izvori tvrde da njihov medeni mjesec u Irskoj nije prošao onako kako je planirano, pošto su rijetko viđeni s osmijesima na licima i nisu pokazivali nikakve znake naklonosti jedno prema drugom. Kim je prema njihovim riječima bila razočarana.

Kanyeovom idejom da prvi zajednički odmor kao bračni par provedu u Irskoj, pošto se nadala glamuroznijoj destinaciji koja će se uklapati s njihovim raskošnim vjenčanjem u Italiji. Bilo joj je toliko dosadno da je molila Kanyea da iz ove evropske zemlje otputuju ranije i da otkažu planiranu posjetu Dablinu.

Kim je prvi put posjetila Irsku 2012. godine, kada je Kanye tu održao koncert u okviru svoje turneje, kako bi ga iznenadila za njegov 35. rođendan. Zato je reper pomislio da je dobra ideja da tamo otputuju za medeni mjesec, a u tome ga je podržala i Kimina majka Kris Jenner, koja je sa svojim suprugom Bruceom otputovala u Irsku nakon njhovog vjenčanja 1991. godine. Ipak, Kanye je umjesto uobičajnih turističkih lokacija u Irskoj izabrao one manje atraktivne, što se nije dopalo njegovoj supruzi.

“Nije mi jasno kako su završili u sumornom Portlišu. Tu su samo radnička sela i vrlo malo turističkih lokacija, ali ni njih nisu obišli. Cijelo jedno popodne su proveli vozeći bicikle po blatnjavim putevima, a ni to nije bilo romantično s obzirom na to da su ih sve vrijeme pratili dva asistenta i dva telohranitelja”, otkrio je izvor i dodao: “Njena ideja zabave je da se sredi i da ode u neki sjajan restoran, ili da ode u cjelodnevni šoping u nekom od evropskih najluksuznijih butika.”

Kim je, prema riječima izvora, već četvrtog dana bilo toliko dosadno da je zahtijevala od Kanyea da otputuju u Prag, kako bi malo uživali u češkoj prestonici prije nego što se pojave na vjenčanju njegovog stiliste, koje je bilo zakazano za subotu.

“Kada su stigli u Prag, Kim je konačno dobila priliku da radi ono u čemu najviše uživa, pa je djelovala mnogo srećnije.”

Osam dana nakon vjenčanja, Kim i Kanye viđeni su kako odlaze na praški aerodrom u subotu ujutru, a nakon toga, Kim je viđena sama u Njujorku.

Autor: Life Content

Možda vam se svidi

Comments are closed.