Prva žrtva "ledenog izazova"?

Cameron Lancaster, 18-godišnjak iz Škotske poginuo je nakon što je navodno sudjelovao u ‘ledenom izazovu’ te sa stijene skočio u umjetno jezero, javlja Daily Mail. Njegovo je tijelo pronašla policija , a sumnja se kako je razlog njegove smrti izazov zbog kojeg se ljudi diljem svijeta polijevaju ledenom vodom.

Svjedoci kažu kako su mladi i prije skakali s tih stijena, no da ih se u zadnje vrijeme sve više odvažilo na skok. Jedna od svjedokinja koja živi u blizini mjesta nesreće, rekla je kako smatra da je tinejdžer skočio baš zbog “ledenog izazova” te da je vidjela video koji je snimljen prošli tjedan kada je još jedan mladić, zbog istog izazova, skočio s litice.

Seka Aleksić završila u bolnici

Pošto je već dva dana pod visokom temperaturom, Aleksićeva je pod nadzorom ljekara, a uz nju je sve vrijeme suprug Veljko. Podsjetimo, Seka se odazvala na izazov kolumniste Borisa Trivana i polila se kofom ledene vode kako bi se priključila humanitarnoj akciji podizanja svijesti o opakoj ALS bolesti. No, čini se da njen organizam ovo nije dobro podnio.

thumb460_56859_Seka-Aleksic-ledeni-izazov

Comments are closed.