Provjerite ko vam je rekao zbogom na Instagramu

Živcira vas manji broj followera na Instagramu? Najjednostavniji način provjere tko vas više ne prati je ručno brojanje i praćenje pojedinih korisnika. Ako broj padne možete pogledati listu i otkriti o kome se radi. Ako ste onaj tip korisnika koji ima tonu sljedbenika, taj zadatak je dosta težak. U tom slučaju možda je najbolje pribjeći vanjskim aplikacijama, piše Tportal.

Prije nego što se bacite na posao, naglasili bismo da na internetu, pogotovo na Google Play Storeu, postoji hrpa prevarantskih aplikacija koje se samo žele domoći vaših podataka, a s druge strane je i sam Instagram koji je postrožio pravila koja brojnim vanjskim aplikacijama smanjuju mogućnost pristupa vašoj listi pratitelja.

Ukratko – u trenutku pisanja ovog članka postoji jako mali broj aplikacija koje rade i upravo zato se držimo one koja se pokazala najpouzdanijom.

FollowMeter je aplikacija za koja daje uvid u vašu popularnost na Instagramu, ljude koji su vas prestali pratiti i tako dalje. Nakon što ga instalirate i pokrenete na iOS-u ili Androidu, morat ćete se kroz aplikaciju prijaviti na Instagram. Grafički prikaz prikazat će vam broj ljudi koji su vas prestali slijediti, one koji vas ne odluče slijediti nakon što ste vi krenuli slijediti njih te naravno, one koji su slijedili vas bez da ste vi slijedili njih. Komplicirano, znamo.

Neke značajke aplikacije dostupne su putem mikrotransakcija, no prema mišljenju korisnika, FollowMeter je navodno vrijedan truda, pošto je jedna od rijetkih aplikacija koje su se prilagodile novim pravilima Instagrama.

Možda vam se svidi

Leave A Reply