Progovorila majka Malčanskog berberina: Otpisala sina monstruma poslije otmice male Monike

Progovorila je i majka Ninoslava Jovanovića, zvanog Malčanski berberin, koji je oteo dvanaestogodišnju djevojčicu Moniku Karimanović.

Slobodno mu presudite, mi ništa ne možemo – rekala je Jovanovićeva majka.

Inače ispred roditeljske kuću Ninoslava Jovanovića u Malči građani su se danima okupljali, a redovno su prolazila i policijska vozila. U dvorištu kuće nalazi se veliki pas koji nije privezan za lanac i spriječava ljude da priđu kući. U kući žive Jovanovićevi roditelji, brat, snajka i dva bratanca.

Ona je viđena kod pruge Niš – Zaječar u mjestu Podvis, a svjedoci su rekli, da je Jovanović viđen kako vuče djevojčicu uz prugu prema brdima. Monika je na sebi imala crnu jaknu sa kapuljačom, a u akciju potrage su uključeni i psi tragači, koji prate tragove osumnjičenog.

Jovanović je još prije 25 godina silovao ženu i djevojčicu, a kada je pušten 2005. godine na uslovnu slobodu odmah napastvovao dvije devojčice od 12 godina. Obje je prethodno ošišao, a jednu je uspio da siluje dok je drugu pokušao, ali nije uspio.

Prije godinu dana izašao je iz zatvora zbog proganjanja žena preko Fejsbuka tražeći im da mu šalju svoju isječenu kosu uz poruku da bi ih rado šišao?! Prije pet dana je oteo Moniku i potraga za njima još traje, piše “Kurir“.

Možda vam se svidi

Leave A Reply