Prodavala kćerke za sedam eura i cigarete

J.M. (47) iz Gradača u Hrvatskoj optužena je za podvođenje svojih kćerki koje je pritom “prodavala” za nekoliko kutija cigareta i šaku evra.

Muškarci koji su svjedočili protiv ove žene su izjavili da su dobijali dvije djevojke, jednu koja nije imala ni 16 godina i bila je trudna i druga koja je imala 18, piše Telegraf.

Takođe, ona je nudila još dvije kćerke, najstariju i najmlađu, koja je pohađala peti razred.

Nakon ovog svjedočenja i uručenja presude, majka je pobjegla u BiH ili u Srbiju gde je nekada i živjela.

Majka je mučenja oslobodila samo jednu od njenih pet kćerki, najmlađu, koja je tada bila beba. O razmjeri trauma koje su proživljavale njene četiri starije sestre se može samo nagađati, a vjerujemo da je ovo iskustvo ostavile velike posljedice po njih.

Sud je ovu ženu osudio za samo sedam slučajeva podvođenja, jer samo za njih postoje čvrsti dokazi zasnovani na tajno snimljenim razgovorima između majke i klijenata.

Ona je klijentu I. K. nudila seksualne usluge sa svojom 15-godišnjom kćerkom za samo 13 eura, da bi samo nekoliko mjeseci kasnije istu djevojku prodavala za par kutija cigareta i 7 evra. Takođe, starija sestra je bila na raspolaganju klijentu A. M. za 13 eura tokom nekoliko mjeseci kad god bi on poželio.

„Majka je ugovarala sve sastanke, a seksualne usluge sam pružala ja, ponekad samo i ona. Klijenti nas pokupe kod kuće pa nas vode njihovim kućama ili automobilima. Cijenu je ugovarala majka, a ja bih uzimala novac i davala njoj koja je sve to koristila za potrebe domaćinstva“, objasnila je jedna od kćerki.

Njihova majka je bila poznata kao žena koja muškarce sa kojim spava ne može baš lako da popamti, ali podvođenje rođenih kćerki je nešto strašno.

„Nikada nije došlo do seksa jer sam zbog godina izgubio nagon, ali smo se mazili i razmjenjivali nježnosti. Dogodilo se desetak puta, ponekad od strane najmlađe, kada je ova starija bila u poodmakloj trudnoći. Mada se više puta dešavalo da me J.M. i trudna kćerka oralno zadovoljavaju“, objasnio je klijent A.M.

Možda vam se svidi

Comments are closed.