Prodaje sina, ali zbog razloga zbog kojeg bi joj neki mogli i oprostiti!

Roditelji u Kini na ulici pokušavaju prodati sina kako bi platili liječenje njegove sestre blizanke.

Šokantne slike pokazuju majku blizanaca kako stoji na ulici u kineskom gradu Qingdao s plakatom na kojem piše kako nudi sina kupcu koji će za njega ponuditi najviše novca, objavio je Mirror.

On je stajao uz svoju 29-godišnju majku Meng Xiangyan, dok je ona nagovarala prolaznike da kupe dječaka. Na taj je način, kaže, pokušala prikupiti novac za liječenje njegove sestre blizanke koja boluje od akutne leukemije.

Dodaje da ona i njezin suprug vole oboje svoje djece, ali da će djevojčica vjerojatno umrijeti ukoliko ne bude podvrgnuta liječenju koje si oni ne mogu priuštiti. Žele svog dječaka prodati dobrim ljudima kako bi i on i sestra imali priliku za život.

‘Do prošle godine imali smo predivnu obitelj i mislili smo da imamo sve što nam treba s predivnim dječakom i predivnom djevojčicom – blizancima. Ali sve se promijenilo kada je mojoj kćeri  dijagnosticirana leukemija i svu smo našu ušteđevinu potrošili te posudili od prijatelje sve što smo mogli. No, to nije bilo dovoljno i nadamo se da ćemo prikupiti gotovinu od prodaje našeg sina’, rekla je Meng.

Obitelj je prodala stan u kojem su živjeli i sav namještaj te sada žive u garsonijeri veličine 10 kvadratnih metara, u blizini bolnice u kojoj se bolesna djevojčica liječi.

Roditelji također imaju problema s grijanjem stana što je veoma važno za djevojčicu koja prima kemoterapiju.

Izvor:Dnevnik.hr

Možda vam se svidi

Comments are closed.